Over ons

Max Mochel, eigenaar Tommy Hondenuitlaatservice Amsterdam Zuidoost, Diemen, DuivendrechtOver ons: van binnen naar buiten

Meer weten over ons? Mag ik me even voorstellen: mijn naam is Max Mochel. Na 25 jaar binnen gewerkt te hebben als goud- en zilversmid, werd het voor mij hoog tijd naar buiten te gaan- wandelen in de natuur. Liefde voor en ervaring met honden had ik al van kinds af aan. Zij leken zich altijd op hun gemak te voelen bij mij. Dus was het plan snel gemaakt: ik ga eropuit met viervoetige vrienden. Voor de start van Tommy Hondenuitlaatservice ben ik eerst met een aantal uitlaatservices meegelopen om te proeven. Daarna ben ik regelmatig gaan wandelen met een roedel van “bevriende” honden.

Honden uitlaten – een vak

Extra kennis over het vak heb ik opgedaan bij de Martin Gaus Academie. Daar heb ik het Diploma Hondenuitlaatservice gehaald. Dat houdt o.a. in dat ik kennis heb van hondenrassen en -gedrag, maar ook bijvoorbeeld van EHBO voor honden. Ik probeer mijn kennis over honden continu te verdiepen en te vergroten.

En nu ben ik dus al een hele tijd eigenaar van Tommy Hondenuitlaatservice. Tommy, naar mijn eerste hondje uit m’n jeugd. Als ik ga wandelen is mijn trouwe maatje Sam vaak mee van de partij. Hij is een Parson Russell Terriër.

 

Volg ons op facebook!

 

Terug naar Home